Hedda, een van de vertrouwde gezichten van het team van Bakkerij Van Oers in Etten-Leur.
Hedda, een van de vertrouwde gezichten van het team van Bakkerij Van Oers in Etten-Leur. Foto: Corine Roks

Gratis Moederdag Schnitt voor Vrienden van de Bode

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - Het is zondag 12 mei weer tijd om alle moeders te bedanken. Bakker Roland van Oers, gevestigd aan het Van Bergenplein 46-a in Etten-Leur, begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom bakt hij dit jaar een bijzondere Moederdag Schnitt die speciaal is ontworpen om jouw moeder te verwennen.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om je moeder op Moederdag te laten zien hoeveel je om haar geeft, dan is een heerlijke taart van Bakkerij Van Oers een geweldig idee! Bij Bakkerij Van Oers weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om deze speciale dag te vieren. Ter ere van Moederdag heeft Roland van Oers zijn assortiment van heerlijke broden en gebak uitgebreid met een speciale toevoeging: een echte Moederdag Schnitt. Deze zoete traktatie is een verrassend cadeau voor jouw moeder.

Begrip

Bakkerij Van Oers is al sinds de jaren ’60 een begrip in Sprundel en wijde omgeving. Roland van Oers en zijn vrouw Julia vormen de derde generatie die het ambachtelijke beroep van bakker uitoefent. “En ook de vierde generatie proeft al van het vak,” wijst Julia op zoonlief. Met inmiddels filialen in Roosendaal, Etten-Leur en Sint Willebrord kent Bakkerij Van Oers klanten in de hele regio. Speciaal voor de Vrienden van de Bode maakt Bakkerij Van Oers dit jaar een heuse Moederdag Schnitt. Uiteraard kun je er ook terecht voor heerlijke broodjes en koeken. Als specialiteiten van het huis noemt Julia van Oers het Brabantse worstenbroodje, de brosse eierkoeken en speculaas. “Alles eigengemaakt en bereid volgens traditioneel recept.”

Actie

Bij Uitgeverij De Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is en willen we er voor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze speciale dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode straks een gratis Moederdag Schnitt ophalen bij Bakkerij Van Oers. Wil jij je moeder hier ook mee verrassen? Word dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen een heerlijke taart voor terug, maar ook nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek over de gemeente Etten-Leur en korting op leuke uitjes in jouw regio. Je maakt bovendien kans op mooie prijzen! Vrienden van de Bode kunnen zich via www.vriendenvandebode.nl online aanmelden zodat Roland van Oers weet hoeveel taartjes hij moet bakken. De Moederdag Schnitten kunnen worden opgehaald op zaterdag 11 mei.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief