D-vine, wedstrijdteam 'Under 18 Novice' (tijdens sportgala Etten-Leur)
D-vine, wedstrijdteam 'Under 18 Novice' (tijdens sportgala Etten-Leur) Foto: Sportmedewerker

Dansgroepen Nicole van Twist naar NK/EK

Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Drie wedstrijdteams, 3 quads, 5 duo’s en 2 solo’s hebben zich na een aantal voorwedstrijden geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen streetdance/hiphop op zaterdag 20 april in Eemnes.

Dit jaar komen de danseressen uit voor de internationale bond UDO (United Dance Organization). Tijdens de voorwedstrijden zijn zij een aantal keren in de prijzen gevallen en hebben zij laten zien bij de top van Nederland te behoren. 

De teams D-flow, D-unique en D-vine, deze laatste was nog te zien bij het sportgala te Etten-Leur, zijn er klaar voor. Dit jaar doen er ook duo’s en quads mee aan het NK: Lotte Krebbeks/Jainy Dings, Frederique de Bruijn/Lotte Boelaars, Anouk de Graaf /Nomi Coertjens, Kyara van Dooren/Marith van Asten, Emma Faasen/Myrthe Konings, Rayenne/Jainy/Nomi/Anouk, Frederique/Lotte B/Kyara/Marith en Noor/Chiara/Lotte K.  

Lotte Krebbeks en Jainy Dings mogen ook deelnemen als solo. Zelfs de Europese Kampioenschappen in Duitsland zijn in het Pinksterweekend voor een aantal dames mogelijk, gezien de goede resultaten eerder dit seizoen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief