Afbeelding
Foto: Bakkerij Nagelkerke

Gratis Moederdag aardbeienslof voor vrienden van de Bode

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

FIJNAART - Op zondag 14 mei is het weer tijd om alle moeders te waarderen. Bij Nagelkerke in Fijnaart weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom presenteren ze dit jaar een exclusieve Moederdagtaart, speciaal ontworpen om jouw moeder te verwennen als Vriend van de Bode.


Als je op zoek bent naar een bijzondere manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, is de heerlijke slagroomtaart van Bakkerij Nagelkerke een geweldig idee! Bij Nagelkerke begrijpen ze het belang van het vieren van deze speciale dag als geen ander.

Eigenaar van de bakkerij in Fijnaart is Pieter Nagelkerke, hij is inmiddels de derde generatie Nagelkerke die bakker is. Maar alle lof gaat volgens hem naar bakker Stephan (25) die in de bakkerij in elk geval voor Moederdag de aardbeiensloffen gaat bakken. “De aardbeienslof is het perfecte cadeau voor Moederdag. Het aardbeien-sezoen is net van start en in onze slof zitten de beste aardbeien uit de regio,” zegt Stephan. Moeilijk is het maken van zo’n aardbeienslof niet. “De aardbeien kan iedereen er op leggen, maar de koek kan soms wat lastig zijn.” In de winkel staat Tineke klaar om de slof zorgvuldig voor je in te pakken.

Actie
Bij Uitgeverij de Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is, en we willen ervoor zorgen dat jouw moeder zich extra speciaal voelt. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode een gratis Moederdagtaart ophalen bij Bakkerij Nagelkerke.

Wil je ook je moeder verrassen met deze heerlijke Moederdagtaart? Word dan Vriend van de Bode. Naast een smakelijke taart geniet je van vele voordelen, zoals een gratis jaarboek van de gemeente Moerdijk, korting op uitjes in heel Brabant en maak je kans op mooie prijzen. Meld je aan als Vriend van de Bode op www.vriendvandebode.nl, en je ontvangt automatisch een bevestiging met het afhaalmoment.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief